3 ene 2007, 21:29

Спри!...Осъзнай се!... 

  Poesía
693 0 2
Казваш ми, че искаш ме безумно.
Твърдиш, че съм красива.
Но дори не ме познаваш,
и не искаш да ме разбереш.
Отново ти повтарям,
че не си за мен.
И сам не усещаш,
как затъваш безвъзвратно.
Лъжеш себе си
и всичко си отива в миг.
Мразиш всички
и забравчш кой си всъщност.
Осъзнай се!
Спри да се самозалъгваш.
Разбери ме!
И не ме съсипвай повече!

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре казано!!!
  • Страшното при мен е,че се познаваме и сме заедно от доста време и в същото време колкото и глупаво да прозвучи искаме да сме заедно завинаги!Поздрави за стиха!
Propuestas
: ??:??