21 oct 2011, 22:36

Среща 

  Poesía
501 0 1

Аз те срещам почти случайно.

Ти си моя тревога и тайна,

а дори и не знаеш това.

Ти дори не усещаш наверно...

колко трудни са тези неща.

Да улуча мига, да те мерна,

да постигна случайността.

Да постигна оная нехайност,

със която ще кимна с глава.

Щом те срещна почти... случайно!

 

© Лина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??