Човешко внимание
не се подарява на старостта.
Най-важно е
новият живот,
любов е.
Старостта - била е
същата любов.
Важното внимание.
Животът незабравим.
Незабравимото
се уважава
с топли думи
и при старостта.
Тъжно е и си насълзен,
когато е изчезнала
любовта за старостта.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados