11 jun 2007, 11:02

Стая под наем 

  Poesía
596 0 0

Знаеш ли, търся си квартира ?!
Случайно да се сещаш за нещо? Не?
А знаеш ли, че никъде не намирам?
Дай ми една стая под наем... в твойто сърце!


Какви екстри ми трябват ли? Мило,
трябва ми само да ме приютиш
и ще се сбъднат мечтите белокрили,
и сърцето ми отново ще тупти!


А печка, тостер, хладилник, легло?
Не, повярвай,не ми трябват и те -
за леглото... нали ти имаш едно -
аз мога да се сгуша при теб!


Яденето е друг въпрос, знаем,
не мога да ям, откакто запозна се със мен.
Та, кажи сега, ще ми дадеш ли под наем
една мъничка стаичка в твойто сърце?


На Стоянището

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??