13 jun 2017, 22:10

Стена 

  Poesía
273 0 0

Стена 
С.Л.

 

Четири стени,
спомени, окови. 
Четири стени,
снимки или икони. 
Четири стени,
всичко е и нищо. 
Четири стени, 
блян от любовта.
Четири стени.
Омраза и тъга.

© Spas luchev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??