9 ago 2019, 20:36  

Стичат се сълзи от моите очи 

  Poesía » De amor
661 0 2

Стичат се сълзи от моите очи.
За спомени, оставени в забрава.
Сърцето ми, не спира да кърви,
от тежката, любовна клада.

Душата ми, в огън нека да гори,
нищета ако трябва да настане.
Моля те за миг, с мене говори.
Да боли, кога ли ще престане?

Стичат се сълзи от моите очи.
За теб, за не споделената любов.
Писна ми, от твоите лъжи.
Писна ми, от фалшивата любов.

 

 

                  Послание:  Понягога е много трудно да разбереш какво става наистина. Било то с любовта, или с отношението към отсрешната страна лесно може да се сбъркат знаците били то приятелски или флиртови. "Търсете там, където ви търсят"

© Никалас Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??