3 mar 2018, 21:04

Стига и миг 

  Poesía » De amor
435 0 0

Мигове. Мимолетни.
Но съдържателни.
Една усмивка.
Две ръце. Нищо повече.
Или по-малко.
Приказки. Сладки. Солени.
Няма значение.
Ако си с мене.
Среща. Една...Две...
Стига и толкова.
Ако е с тебе.

ГЕРГАНА ОСКАР

© Гергана Чолакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??