4 may 2006, 17:20

Стига лигави сълзи 

  Poesía
608 0 0
Стига мелодрами,
стига лигави сълзи.
Сега в живота ми ще има само радост,
само радостни сълзи.
И няма вече аз да плача,
и няма вече да тъжа.
Ще съм винаги засмяна,
ще съм весела жена.
И всичко, знай, дължи се на това,
че ти повярва в мен,
че ти не бе с мен студен.
И вечно ще ти бъда благодарна,
ще бъда безрезервно вярна.
Ще бъда аз жена мечта,
ще бъда за да ти се отплатя.
И с риск да стана банална,
ще кажа,
че съм благодарна,
че изтри ми сълзите,
че върна радоста ми в дните.
Ти направи всичко това,
а аз дори незнам как да ти се отблагодаря.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??