17 mar 2013, 18:53

Стих в нощта 

  Poesía » Otra
421 0 2

Стих в нощта

 

Огън, уют, шепот на съчки.

Нежност, красота и грях.

Докосване, копнеж и сълза.

Блус, обич, усещане.

Наслада, топлина... и споделяне.

Миг... Вечност... и сливане.

Стих в топла, споделена...

прощаваща нощ.

 

Ванко Николов(Starkmaster)

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??