Малка сладка дебеланка
в бебешка пижамка
се усмихва й хитрува -
Вуйчо я целува.
Пиша си за нея стихче,
малкото момиче.
Пиша и се забавлявам,
много й се радвам.
Снимчица ще кача също
с стихчето в едно.
Пиша за едно мъниче,
сладичко момиче.
Тя красива ще расте,
със добро сърце.
Бог над нея нека бди,
да има все щастливи дни!
Ех, усмихнал съм се чак,
като котарак.
И вместо да ви кажа чал,
ще завърша с... мял...
14.01.2021.
Георги Каменов
Посветено на Виктория :0))
ПП
Тук няма как да кача снимка, защото няма и да ми я одобрят, но пък не това е важното :0))
© Георги Каменов Todos los derechos reservados