6 sept 2022, 9:17

Стихове от вятъра за мен... 

  Poesía
293 0 2

Ах, как ти отива сред дъжд от листа да танцуваш,

Листа, с цветовете на слънце и жар...

 

Ах, как ти отива със ветровете да се целуваш, 

Разстилащи на косите ти страстния чар...

 

Ах, как ти отива да тичаш със урагана 

В прегръдка от сила и дъх свобода 

 

Ах, как ти отива есента, таз стихия голяма 

На вятъра ти си любима жена...

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??