Не искам грим... парфюм... дрехи.
Не искам скъпи предмети.
Искам семейство... приятели... природа.
Искам тези стойностни създания.
Лазя... ставам,
Падам... ставам.
Ходя... бягам,
Спъвам се... бягам.
И някъде там –
сред материализма и духовността,
намирам вас –
моята радост, моята опора, моя дух.
Тогава съм готова на всичко.
Готова съм да ви пея,
Да ви разсмея,
Да ви помогна,
Да ви давам,
Да ви обичам!
© София Русева Todos los derechos reservados