11 dic 2008, 23:21

Страх ли те е? 

  Poesía » De amor
912 0 12

Плаши ли те, че те искам

само и единствено за мен?

Плаши ли те, че си мисля,

че на този свят за мене си роден?

 

 

Ще побегнеш ли ако узнаеш,

че не знам къде съм, щом те няма?

Че не в съня ми само ти витаеш,

а в сърцето, в думите и мисълта ми пряма?

 

 

Смел ли си, за да откриеш,

че за мене представляваш ти света?

Че имаш силата дори да ме убиеш,

ако любовта смени се със студа?

 

 

И ако такъв си - ще останеш ли до мене?

Ще ми бъдеш ли опора и утеха, и съдба?

Ще позволиш ли някой някога от теб да ме отнеме?

Ако не - тогава искам те! СЕГА!

 

 

© Биляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??