29 abr 2012, 0:28

Страх ме е 

  Poesía » De amor
673 0 0

Страх ме е

 

На Бога се моля, дано не си лъжа!

Свикнах със тебе и на теб държа.

Какво ще стане, ако тръгнеш ти?

Повярвай, много ще боли.

 

Толкова нощи вече не спя,

мисля за тебе самичък в нощта.

Какво ще стане, ако тръгнеш ти?

За мен не ще се зазори...

 

Питаш ме защо от мене вее хлад,

искаш да те пусна аз във моя свят,

само че не знаеш - лъган бях преди...

Страх ме е да не лъжеш и ти!

 

Много се страхувам аз от любовта,

винаги била е лъжлива до сега.

Как да ти повярвам, като се кълнеш?

Какво ще стане, ако ме предадеш?

 

Разбрах, че ме обичаш, но усещам страх,

за мен, че си единствена, вече аз разбрах...

Как, кажи ми, как аз да разтопя

снега във моята душа?

 

Нека цъфне пролет в моето сърце!

Моля, разтопи го с твоите ръце!

Моля, научи ме да обичам аз!

Моля, помогни ми да усетя страст!

 

© Викторио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??