20 mar 2006, 23:53

Страх от болка... 

  Poesía
938 1 8

Страх от болка...
Страх от самота...
Страх от минали неща...
         ***
Не рови с измамни пръсти в жаравата
на моята душа!
Убий страха!
Накарай ме да повярвам в теб,в твоите слова...
Железните прегради отключи,
изпий кристално-чистите сълзи...
Помогни ми да открия красотата в утрешния ден!
Развличай хилядите маски и лица от  усмивката ми запленен.
Търси и преоткривай мен,
желай и жадувай...
Обичай само мен!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??