23 ago 2016, 16:48  

Страхове 

  Poesía » Otra
330 0 0

Страхове


Във вените тече отрова.
Обещава спасение от страха.
Столетия на разкъсани сърца...
смирение и завързани крила.


Настъпил е остър дим.
Докоснал се до Божиите пътеки.
Задушава с голи ръце искрата,
съсича господаря на недрата.


Заблудата е изкуство.
На параноята присъщо.
Ала кръговратът е безбрежен,
тъжен, но неизбежен.
 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??