Тази година май
лятото ще ни прескочи,
тъй като пролетта, уви,
държи ни в своите
"дълбоки" и дълги дни...
Тази година ще се чудим
как да я прескочим ний,
с борба или ей така,
да я оставим просто
да си продължи...
Тази година е странна,
както сме странни и ний,
хората по света, и няма
много голяма разлика
в момента между нас и пролетта...
© Ребека Иванова Todos los derechos reservados