20 dic 2011, 22:04

Странницата "аз" 

  Poesía » Otra
791 0 2

Аз имам описание едно -
мълчаливо, странно същество,
с причудливи интереси,
мечти от странни, по-странни,
с коси, спуснати като завеси
дълги, пред очите ми във пъстри багри.

Умът ми с много същества
населен е - туй е моята Земя.
В мен от един повече живеят,
искрици много в мене тлеят -
всеки, що любя, е свещица,
и грее в душата ми като Звездица.

Няма нужда да ме слушаш,
предпочитам Теб да чуя -
тъй се уча да помагам,
болките ти ако мога да потуля.
Сподели - не ще те съдя,
Себе си бъди -
не слушай чуждите лъжи.

Не съм красива, нито умна,
но с надежда аз съм пълна,
че моите приятели в живота ще успеят
и тъй отново с тях ще се гордея.

© Калина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??