***
Не се притеснявай
от непризнанието, приятелю.
Не всеки може да разбере
душата ти..
Не се измъчвай, когато си
отхвърлян.
Често пъти
наша грешка е да
изберем неподходящите
мечти, които да следваме
неподходящите дрехи
и неподходящите хора,
които да обичаме...
Не се притеснявай от самотата, приятелю.
Тя не е страшна...
Страшно е да си сам
сред вълци в овчи кожи,
които дълбаят сърцето ти,
а на устните им лъжата
гали слуха ти...
Страшно е да си сам, когато
гледаш в очите ѝ,
а там са останали само сълзи...
и няма какво да си кажете вече...
дата: 07/03/2018 г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados