1 ene 2006, 23:48

Страст 

  Poesía
878 0 10

Очите огнени ме парят,

устни жадни ме изгарят.

От леденото ти докосване тялото потръпва.

Сякаш дяволското чувство гордостта потъпква.

По кожата рисуваш с багри на страстта.

С желанието нежно се натрапва и греха.

Нежен  танц събира двете ни тела.

Нощта погубва ни в греховна тъмнина...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??