10 sept 2021, 21:38

Страсти 

  Poesía
851 7 21

Затваряш очите ми,

отваряш сърцето ми,

дъхът ти се слива със моя.

Притискаш гърдите ми,

галиш косите ми, 

телата играят на воля.

Палиш страстта ми,

пречистваш душата ми,

лекуваш пресните рани.

Докосваш ръцете ми,

чертаеш мечтите ми 

останали спомени вяли.

Разтърсваш светът ми,

обръщаш съдбата ми.

Животът ни срещна случайно.

Оставам в леглото ти,

оставаш в живота ми

светът е създаден за двама.

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??