17 jul 2008, 11:35

Свежо 

  Poesía » De amor
477 0 0

    Усещаш ли, тялото ми се пробива в теб.

             Тласкам се, като вода.

  Нежно се тлея, като раче.

    Гушкам те в скута на страстта.

   Доближавам се тайно към теб.

    Ръцете ми горещи, като виното.

Рисувам те, плъзгайки към любовта.

  Ти си светлината.

Лъчът, който обгради духом.

Погледни ме как те викам...

 Върни ми мойте мисли.

Преобрази ме отново в съня ти.

 Остави белег в душата ти.

Разгърни ме, като пеперуда.

Съчетай ме с теб.

Усети порива в мен.

Виж морето как ме сграбчи.

Погледни ме отново.

 

 

 

 

 

     

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??