1 dic 2006, 23:47

светлина  

  Poesía
920 0 1
И ето пак не виждам светлина
оглеждам се наоколо и съм сама
отново търся мястото си на света
но явно писано ми е било така

Как да влезе светлина, щом прозореца се затваря.
.как да бъда щастлива като болката ме изгаря
как да успея да те видя, като очите ми ослепяват
как да ти кажа че те обичам щом и думите онемяват

{това е стихотворението на най - добрата ми приятелка Жана която много много обичам}

© Цветомира Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??