16 jun 2007, 21:55

Светлина 

  Poesía
487 0 6
 

Светлина


Ти Си Светлина и аз ще те попия!

Ти Си Светлина -

безкрайна, светла, огнена стихия!

Искам да горя!

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??