13 feb 2016, 20:02

Светлина 

  Poesía » Otra
286 0 0

Аз искам да видя светлината

дори от тъмната страна.

Аз искам да видя светове,

изпъстрени с безбройни, чудни цветове.

 

Тогава ще бъда аз доволна,

с крила на прица волна.

Ако открием стойноста,която притежаваме,

ще бъдем по-щастливи и потенциала си

не ще омаловажаваме.

 

Онзи свят ще бъде светъл.

Но къде е този свят? Ще го открия!

Искам да открия аз врата,

водеща ме до неземни пътища.

Някой ще ме ръководи!

 

Ще ме води светлината,

ще превъзмогна аз тъгата...

 

Моите съкровени,скръбни мисли

ще избледнеят и изчезнат.

После пак ще станат част от мен,но в онзи свят,

където ще са чисти и красиви.

 

Ще се случи, понеже това са моят избор и надежда,

да следвам светлината,

понеже вече нямам страх

от мрака и от тъмнината .

 

                                                    

 

© Нели Желязкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??