9 nov 2008, 10:24

Светъл дар 

  Poesía
553 0 4

Добрите момчета не плачат,

те само лошото чакат!

 

Видя ли в далечината онзи фар,

дето свети сред тъмата като дар

от бога даден на моряка,

на добрия, който чака:

лошата буря в морето,

черния облак в небето...

и трепти му сърцето

да не би по лицето

да нарисува животът тъга,

за да си направи шега!

Шега с надеждата на добрите,

за усмивки красиви на злите!

              Е!?

Видя ли онзи фар,

най-хубавия тука дар!

Дар на надежда една,

че още има светлина

някъде там отвъд

и че през бурното море има път

за моряка с име Човек!

 

Видя ли онзи фар!?

Виж - Бог е още светъл дар!

© Никой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Видя ли онзи фар!?

    Виж - Бог е още светъл дар!"

    Знам го този фар. Радвам се, че и ти го виждаш! Целувки, Ники!
  • "Дар на надежда една,

    че още има светлина

    някъде там отвъд"


  • Аз отдавна зная за фара, но се радвам, че и ти го виждаш!
    Носи светлината,Безкомпромисен (Никой )!
  • Видях светлинка. Може би е от фара
Propuestas
: ??:??