Искам да съм птица и да бъда свободна
Но не като онези
Чужди за всички
със съдба мистериозна
Искам един ден да се рея в небосвода
Друг да царувам и да бъда нескромна
Понякога пък искам да съм част от обществото
А друг път по цял ден да стоя в леглото
Понякога искам да бъда тиранин
Да бъда зло и да ме мразят
Да ме молят, да се дразнят
Да се страхуват и да правят закани
Някой ден искам да бъда злобарка
И да нямам абсолютно никаква мярка
Искам понякога да летя високо
А друг път просто да се скрия и да спя дълбоко
Понякога искам да съм в небесата
Но не забравяй, че птиците гнездят в гората
И въпреки това
Защо искам да бъда всичко и всяка
Защо постоянно тегне въпроса с косата
Всъщност
Аз не искам да бъда птица, която е свободна в небесата
Аз мечтая да съм човек и да запълня празнината
© Todos los derechos reservados