18 oct 2007, 16:06

Свободата... 

  Poesía
782 0 8

Хора, оставете ме на мира!
Всеки сам пътя свой избира
и аз избрах свободата.
Затова съветите си спестете,
няма кръгозора ми да промените,
колкото и да се стремите,
няма как да победите.
Аз сама чертая пътя свой
в търсене на душевния покой,
от който с раждането съм лишена,
но не и завинаги разделена…

© Ангел без криле Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??