3 ago 2011, 11:03

Свят 

  Poesía » Versos blancos
530 0 1

Светът е нагъл, лицемерен,

подъл, несъвършен, студен,

обграден от дебели стени,

безсърдечен, ироничен,

присмехулен, жесток,

безскрупулен, бездуховен,

материален, покварен,

порочен, некрасив, безцветен,

непоетичен, циничен, несправедлив,

болезнен, глух, безразличен,

шеметен, апатичен,

монотонен, дъждовен, меланхоличен,

дивашки, просташки,

парцалив, одърпан, остарял,

мързелив, лъжовен,

груб, агресивен,

окалян, мръсен, просешки, неразбираем,

единствен - малък и голям,

шумен, ритмичен,

избухлив, страшен,

утихнал, мирен,

военен, дрогиран,

сексуален, възторжен,

младежки, любовен, безкраен -

свят, по който вървим...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??