21 nov 2013, 18:05

Свят за двама 

  Poesía » De amor
466 0 0

Свят за двама

Всичко, което носим в себе си
е свят за двама. Нашият свят.
Събираш моя свят с обич,
аз събирам твоя в сърцето си.
Събираме миговете в интимност.
Получава се вечност от обичане.
Вземаш от очите ми сълза,
вземам от ръцете ти топлина.
Нашият свят е случен с любов.

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??