28 feb 2009, 17:32

Събуждане 

  Poesía
671 0 0
Поредна тиха бяла утрин,
пропита с мокър сняг и сух парфюм,
красива зима, студ невидим
прелитат в мен като куршум.

Напукани устни, коси разпилени,
мисли за тъжни изгарящи дни,
мечтите - разбити, крила - наранени,
думи, от които душата кърви.

Любовна песен, пълна със страдание,
смелост безумна, сълзливи очи,
целувка забравена, тъга, оправдание,
съмнение - друг бил ли си, или не си.

Ръце недокоснати, чувства открити,
любов пареща, жадуваща само вода,
искреността - тъмна, пороците - скрити,
съзнание, бленуващо спирт и трева.

История стара, изсвирен акорд,
известен край на ново светло начало,
обич безмълвна, открит син небосвод,
мъчително чувство, до болка вече познато...

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??