28 ene 2009, 13:42

Съдба 

  Poesía » De amor
596 0 1
Съдбата ли ни раздели така?
Съдбата ли - нима?!
Но нали трябваше аз и ти
да сбъднем куп мечти...
Какво се случи, кой ни раздели?
Над любовта ни кой ще се смили?
Не мога да живея аз така,
самотна и изпълнена с вина.
Искам да се върне онзи ден,
отново искам да си с мен.
Знам, че се боиш и страдаш.
Знам, че без любов отпадаш.
Ще се върна, ще ти дам живот.
Обещавам да си моят Бог.
Съдбата ни такава е сега...
Разделени да се давим във вина...


© Любовта ме убива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??