14 jul 2006, 15:37

СЪДБА 

  Poesía
775 0 0

    В очите твои аз видях
   любов неземна и разбрах,
   че ти за мене си това,
   за което мечтаех до сега.

   Пътя верен ми показа,
   с обичта си го беляза.
   Път, осеян с цветя,
   красиви като любовта.

   Затворя ли за миг очи,
   виждам ангел - това си ти.
   Чиста и с добра душа,
   с теб ще следвам вечността.

   Щом слънцето ме озари
   се сещам за твоите очи,
   очи-врата към твоята душа,
   през които блика любовта,
   вливаща се в моята душа!!! 

© Дори Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??