5 may 2019, 19:58

Сълза 

  Poesía » De amor
261 0 0

За прегръдката ти душа мечтае,

ала няма те, далеч си ти

и тя, уви, за теб ридае

в море от тъжни самоти.

 

Болката сърце едва понася,

скръб него владеe.

В носталгия се то унася

и птица вън тъжно пеe.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??