16 mar 2005, 7:13

Сълза 

  Poesía
1127 0 0
  Няма вече да те виждам,
  а все по-силно ще те искам,
  но няма да те имам.
  Затова нека се превърна във сълза,
  във очите ти да се родя,
  на лицето ти да израстя
  и върху устните ти да умра...

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??