6 mar 2005, 16:59

Сълза от мрак 

  Poesía
1167 0 2
Сълза от мрака чакам аз,
сълза от нечий злобен взор,
сълза от грешница в нощта,
сълза по - черна от смъртта.

Сълза от дявол бездуховен,
сълза от кръглата луна,
сълза от полунощник мрачен,
сълза удавяща нощта.

Сега аз чакам,
но няма те сълза.
Сега аз чакам...
И плачя във нощта!

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??