6 nov 2005, 20:06

Сълзи в очите 

  Poesía
986 0 0
             Защо сълзи в очите ми напират,
             защо си тръгна и не каза нищо -
             нима за теб останала съм безразлична?
             Нима целувките ми нищо не говорят
             и страстите отдадени без срам
             за тебе нищо ли не значат?

             Защо се чувствам толкова сама,
             защо от погледа ти нищо не разбрах
             и мислите ти бяха надалече -
             нима не ме обичаш вече?
             Защо не мога да повярвам в любовта ти,
             защо усещах че прегръщаш друга -
             очаквах ласките ти до полуда
             и тялото ми тръпнеше от страст.

             Защо мълчиш, защо не отговаряш -
             накара ме да се почувствам жалка,
             захвърлена, използвана, ненужна
             и питам се къде ли сбърках,
             че за теб сега съм толкоз чужда?

             Ако всяка сбъдната мечта ме наранява
             ще се откажа от мечтите си завинаги
             и щастието свое ще загърбя,
             а светът за мене ще е по-различен...

             Защо сълзи в очите ми напират,
             защо си тръгна и не каза нищо...
            

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??