13 nov 2019, 20:30

Сълзица 

  Poesía » Otra
235 0 0

Сълзица стене:

—  Не ме бършèте,

а да живея  —

ме оставете!...

 

Че за живот-миг
съм отредена
и да съм сетне
следа солена...

 

Следа солена,
следа горчива,
но си повтарям:
— Недей унива!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??