Листата на нощта падат,
в прегръдката на съня те остават,
събуждайки се... моля се за капка от наслада,
капка, докосната от теб... капка, която няма да забравя,
в съня си те видях... в съня си те познах,
неизпил до дъно своя ден... чакам аз изпепелен,
прегръдката на нощта... където аз и ти
ще легнем завинаги в съня.
© Елесал елесал Todos los derechos reservados