13 nov 2011, 13:25

Сън 

  Poesía » De amor
506 0 1

 

Усети ли диханието в мрака,

което гали нежно твоите очи?

Отстрани сънят обидено ме чака,

не му остава време до първите лъчи.

 

Почувства ли ръцете ми по твоята кожа,

внимателни и тихи, чувствени и предпазливи?

Ти главна героиня, аз в предна ложа,

едновременно близо и далече, странно колебливи.

 

Лека усмивка, от времето непроменена,

може би сънуваш нещо еротично.

Случайно съвпадение или любов споделена.

„Обичам те”, но ще ти го кажа утре лично.

© Евгени Генчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??