20 jul 2006, 10:25

сън ли бе или реалност 

  Poesía
1332 0 2

Сън ли бе или реалност, 

когато срещнахме се в този ден? 

Беше ли това фатално 

или радост бе за мен? 

 

Вчера беше тук, а днес те няма, 

сън ли е това? 

Вчера бяхме двама, 

но сама съм аз сега. 

 

Ти в сърцето ми остана, 

ти сърцето ми разби 

и остави в него рана, 

която и до днес боли. 

 

Теб те няма в стаята до мен, 

теб те няма и в града, 

ще те видя ли пак някой ден.

© Диляна Динева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??