3 oct 2015, 21:07

Сън - мечта 

  Poesía
299 0 0

Гледам те

Очите ти-прозорец

Устните ти-кафе

Езика ти -цигара

Съня ми мечта е утро като това

© Никол Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??