26 nov 2007, 0:33

Сънувах сън... 

  Poesía » De amor
605 0 5
 

Сънувах сън...

Завърна ме във минало наше...

 

На всеки ъгъл светеше Любов...

И всичко бе изпълнено със Страст...

Отгоре ни се сипеше порой от Нежност....

Сърцата ни се къпеха във водопада на Целувките...

 

Събудих се със чувството за минало...

Заспивам, за да остана в миналото наше...

© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??