Сънувах те
------------------------
Сънувах образа ти мил!
Сънувах любовта ти, с която ме дари,
милувката ти нежна, що мъката ми скри
и нови хоризонти в живота ми разкри.
Сънувах те, съдба!
Сънувах те и няма повече да крия.
Обичам те, като че съм на шестнайсет,
С чистата, тийнейджърска любов.
Обичам те и това щастлив ме прави!
Обичам устните ти влажни,
обичам стройната снага,
обичам нежната душа,
голямото сърце и умната глава.
Боже, колко съм щастлив, богат!
Благодаря!
Благослови моята любима!
Благослови и моята любов!
Щастлива направи я! Амин!
© Димитър Митов Todos los derechos reservados