6 ago 2006, 16:05

Сънувам... 

  Poesía
660 0 1

Сънувам...

Пак се питам...
...и баВничко умирам.
Можеш ли без мене да живееш,
и пак доволно да се смееш?!

Дали би искал отново,
с мен да бъдеш за дЪлго?!
Да Размислим искам,
отначало да започНем.

Не Искам да тръгвам,
да обичам не иСкам да спирам.
И двама ни погубих,
от обич го направих...

Знам чЕ те боли,
сърцетО ти кърви.
Ала не, недей!
ЛюБовта си не убИвай!

Да шепна веЧе аз не мога,
искаМ самО да крещЯ.
Желая да те имам,
защото те обичам!!!

© Йорданка Янчова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Като замисъл е добре-"Върни се обич моя",като реализация-олеква.Във всеки куплет казваш почти едно и също.
Propuestas
: ??:??