11 oct 2009, 1:05

Сънят 

  Poesía » Otra
484 0 10

Сънят накъсан избледня.

Стъклата, отразили

остри мигове,

се впиха

във ръцете ми.

Над мен кръжат ята от мисли.

Полунощно плача.

Пиша.

Себе си изписвам.

Търся се.

Намирам те.

И после късам листи...

 

© Дрън Дрън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??