31 may 2009, 12:42

Съпоставено 

  Poesía » Versos blancos
520 0 4

Стари времена

 

в есен заспиваща,

 

паднали листа,

 

телена ограда,

 

селска къща,

 

печка на дърва,

 

стенен часовник,

 

шевна машина,

 

антикварни нрави,

 

остаряли лица...

 

... резервирани мисли,

 

родителски капризи,

 

избор направен,

 

закостеняла съдба.

 

 

 

Модерни времена

 

в пролет пробуждаща,

 

магистрален път,

 

светещи реклами,

 

скорости високи,

 

шумни дискотеки,

 

разчупена музика,

 

освободени танци,

 

разкрепостени нрави,

 

влюбени лица...

 

... полудяли мисли,

 

младост безумна,

 

последствия предизвикани,

 

преплетена съдба.

 

 

© Славка Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??