Нека бъдем луди,
да живеем на ръба,
нека няма други,
само двама да сме на света.
Нека ни гледат с очи неразбиращи,
очи сиви,
празни и любов несъзиращи.
Нека търсят смисъл,
нека търсят стремеж.
Те не разбират-
всичко е страст и копнеж.
Искам с теб да бягаме в дъжда,
да дълбаем в дърветата
буквите на любовта
и навсякъде-сърца.
Да пишем като деца
инициалите си в тетрадка,
да рисуваме рози и слънца,
искам за всички да сме загадка.
© Елена Todos los derechos reservados