1 mar 2006, 21:47

СЪРЦЕ 

  Poesía
797 0 0
СЪРЦЕ
Щом викне моето сърце
ще падне гръм-
дори да бъде януари,
светкавици небето ще рздират.

Ако е лято-
на скреж дърветата ще станат.
И в този миг всичко ще замре.
Щом викне моет сърце.

© Недка Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??