7 may 2010, 15:09

Сърце във сърце 

  Poesía » De amor
811 0 2

Сърце във сърце

 

Щом ме погледнеш влюбено ти,

в очите ми в миг се раждат звезди,

въздухът, наситен от чувства, трепти,

под кожата ми сякаш огън пламти.

 

Щом ми прошепнеш нежни слова,

усещам как ми поникват крила,

чувствам се жива, в синевата летя

и сякаш че в шепи света аз държа.

 

Щом ме помилваш с топли ръце,

с допир на леко, ефирно перце,

сливат се в едно Земя и Небе,

сливат се твойто и мойто сърце.

 

© АнеблА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??